Sucu'dan gövde gösterisi

2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 5. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Arzu Mandalı Sucu, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için de milletvekili aday adayı oldu. Parti binası önünde ka

GÜNDEM 30.04.2018 19:00:00 0
Sucu

2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden 5. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Arzu Mandalı Sucu, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için de milletvekili aday adayı oldu. Arzu Mandalı Sucu saat 17:30’da Kapaklı İlçe Teşkilatı önünde gövde gösterisi yaparak aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda ilk konuşmayı CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin yaptı. Katılımcıların Berat Kandilini kutlayan Seçkin “Kandilin ülkemize barış huzur getirmesini temenni ediyorum. Milletvekili aday adayımız kendisini tanıtacak. Seçimlere start verdik. Her şeyin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

“YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ SEÇİME SÜRÜKLENİYORUZ”

 

Kapaklı Belediye başkanı İrfan Mandalı’nın kızı olan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu da “Ülkemiz çok zorlu süreçten geçiyor. Çılgınca oradan buraya savrulurken, yangından mal kaçırır gibi bir seçime sürükleniyoruz. Henüz ne olduğunu anlamadan Ağustos’a erken derken, Haziran 24’üne bir seçim startı verildi. Elbette ki biz her gün her seçimi bir sonraki seçimin ertesi günü başladığımızı biliyoruz. Fakat ekonominin alt üst edildiği, terörün bu kadar hortladığı, gencecik çocuklarımızın sınır ötesine hapsedildiği bu atmosferde, Ortadoğu bataklığında can çekişirken ve daha da kötü OHAL varken ülke apar topar seçime sürüklenmiştir” dedi.

 

 

“BİLDİĞİM YOLU SEÇTİM”

 

“Bu vatanı tüm şehit kardeşlerimize tüm emek veren herkese borçluyuz. Herkes bu borcunu bir şekilde ödemek zorundadır. Vatanını kim seviyorsa sonuna kadar çalışmak zorundadır” diyen Sucu, kendisinin de bu borcu ödemek için bildiği yolu seçtiğini söyledi. Bu kaos ortamında, kadınların ve çocukların hırpalandığı atmosferde, bu kadar zorlandığı süreçte genç Atatürkçü bir kadın olarak taşın altına elini koymaya karar verdiğini belirten Sucu “Görüyorum ki doğru yoldayım. Yüreklerinizin ısısını buradan hissediyorum. İnanıyorum partim bana bu görevi ister versin ister vermesin ben her zaman CHP’nin Atatürk’ün yılmaz bir neferi olarak kalacağım” dedi.

 

 

“SONUNA KADAR SAVUNACAĞIM”

 

Aday adaylığını açıklayan Sucu “Cumhuriyeti, Atatürk ilke ve inkılaplarını sonuna kadar savunacağıma ve bunun için vatana bir evlat yetiştireceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Kapaklı 81 vilayetten, birçok ırktan ve mezhepten insanı barındırıyor. Ailem bu topraklara hizmet etti ve ben de çocukluğumdan bu yana öğrendiklerimle inşallah ektiklerimi biçme zamanını göreceğimize hep birlikte inanıyorum” dedi.

 

 

“ÜLKEMİZE AYDINLIĞI YENİDEN BATIDAN GETİRECEĞİZ”

 

2015 seçimleri öncesi yapılan önseçimde 4’üncü çıktığını anımsatan Sucu “CHP üyeleri bana ok güzel bir görev verdi. 6 milletvekili adayı olarak Tekirdağ’ı karış karış gezdik. Yine yılmadan, aynı azimle, bütün baskılara ve yıldırmalara rağmen aynı aşkla, daha fazla genç ve kadın ile tüm Tekirdağ’ı karış karış gezmek için hazırım. İnşallah yıllar önce güneşin Selanik’ten doğduğu gibi, yine batıdan doğurarak ülkemize aydınlığı yeniden batıdan getireceğiz. Güneşe dönen gündöndüler gibi Trakya’dan ışığı yakmak ümidiyle herkese sevgilerimizi sunuyorum” dedi.

 

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Arzu Mandalı Sucu’nun aday adaylığını açıkladığı programa Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanın Ertan Aşut, Kapaklı Belediye Eski Başkan Vekili Ayhan Arslan, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanı Sedat Şen, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, Kapaklı-Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ziyaeddin Dubaz, Havzalılar Derneği Başkanı Zarif Çavdar, Kömürköylüler Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Metin Dönmez, Birol Öztürk, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, Saray Süt Birliği Başkanı Fikret Özer, CHP Saray, Malkara, Şarköy, Süleymanpaşa ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katılarak kendisine destek verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU