Trakyakent Toplantısı'nda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı. Tekirdağ BüyükÅ?

GÜNDEM 30.04.2018 18:44:00 0
Trakyakent Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan toplantıda , gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Birlik Encümen Üyeleri, Kültür Komisyonu Üyeleri ve Plan Bütçe Komisyonu Üyeleri seçildi. Yeni Yönetim Kuruluna Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan,  Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış seçildi.

 

KÜLTÜR KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Yeni Kültür Komisyonu Üyeleri Aysel Altaç, Aynur Özbirge, Serdar Ürkmez, Numan Şen, Oğuz Çakmak olurken, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine de Bayram Şeker, Serhan Top, Ahmet Uzun, Temel Ürek ve Celalettin Göçmen belirlendi.

 

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

 

Başkan Kadir Albayrak, yeni Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kültür Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Albayrak, TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak çalışmalara yeni dönemde de aynı özveriyle devam edeceklerini belirtirken, toplantıya katılım gösteren üyelere teşekkür etti.

 

Haber / Özge MERİÇ