Belediyeler geleneği bozmadı

Kandil şekeri geleneğini bozmayan Çerkezköy Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla 17 bin 500 adet kandil şekeri dağıtırken, her kandilde kandil simidi dağıtan Kapaklı Belediyesi de bu kandilde de geleneği bozmad?

GÜNDEM 30.04.2018 18:43:00 0
Belediyeler geleneği bozmadı

Berat Kandili dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye Meydanı’nda, ilçede bulunan camilerde, resmi kurum ve kuruluşlarda, derneklerde ve Çerkezköy Kapalı Ceza ve Tutuk Evi’nde toplam 17 bin 500 adet kandil şekeri dağıtıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE KANDİL ŞEKERİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Enver Bayram, Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi.Belediye Meydanı’nda vatandaşlara kandil şekeri dağıtan Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Enver Bayram tüm Çerkezköylülerin ve İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

 

KAPAKLI’DA KANDİL SİMİDİ

 

Kapaklı Belediyesi de her kandilde olduğu gibi Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’nde de kandil simidi dağıttı. Kapaklı Belediye Başkanı Vekili Kemal Kenar, Belediye Meclis Üyesi Ender Dubaz ve Belediye personelleri öğlen namazı çıkışında tüm camilerde vatandaşlara kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladı. Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bu mübarek günde vatandaşlarımızla bir arada olabildiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki günlerde de artık gelenekselleşen Ramazan İftarları ile yine vatandaşlarımız ile birlikte ellerimizi gökyüzüne doğru açıp dualarımızı edeceğiz. Tüm vatandaşlarımın Berat Kandillerini kutluyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ