2'nci şubesini Kızılpınar'da açtı

İrem & Zirve Öğrenci Servisleri Kapaklı'dan sonra 2'nci şubesini Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi'nde açtı.

GÜNDEM 30.04.2018 15:08:00 0
2

Kısa bir süre önce birleşen İrem ve Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin, Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi Atatürk İlkokulu karşısındaki yeni şubesi saat 10:00’da düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkan Yardımcısı Cengiz Metin, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Sinan Başak ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Sezgi ile kooperatif üyeleri katıldı.

 

 

“OLMAZSA OLMAZLARIMIZ”

 

Açılışta konuşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As "Şoför esnafımızı böyle faaliyetlerde görmek,  her geçen gün yeni şube açılışlarının, öğrenci servisi açılışlarının ilavelerini yapmak ve bunları mahallelere yaymak hepimizin hoşuna gidiyor. Oda olarak, başkan ve yönetim olarak bu tür faaliyetlerin ilerleyen günlerde daha fazla artacağını düşünüyoruz. Çünkü göç alan bir yerde yaşıyoruz. Çerkezköy, Kapaklı her geçen gün göç almaya devam ediyor. Bu göçlerle beraber bunlar bizim artık olamazsa olmazlarımız. Bu faaliyet ilk etapta İrem ve Zirve olarak başlamış olabilir. Fakat ilerleyen günlerde komple bir çatı altında toplanmanız tabi ki hepimizin temennisi. Şuanda bu çalışma hem öğrenci velilerini ve öğrencileri rahatlatacak, hem de esnafımıza  ilerleyen günlerde maddi anlamda destek verecek kaliteyi ortaya çıkaracak. Bununla beraber hizmeti de ortaya çıkaracak. Bunları görmek bizim hoşumuza gidiyor. İnşallah diğer öğrenci servisi kooperatifi arkadaşlarımızla birlikte bir çatı altında toplayabilirsek daha da hoşumuza gidecek, temennimiz  bunlar, olacağına da inanıyorum” dedi.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Öğrenci servis araçlarının artarak, öğrenci sayısına ayak uydurması açısından bu çalışmaların çok önemli olduğunu belirten As “Arkadaşlarımızın işlerine ne kadar ciddi baktığı da önemli. Sadece kendileri tarafından bakmıyorlar. Öğrenci velileri, öğrenciler, trafik akışının rahatlaması tüm faktörlerin hepsi paralel olarak ortaya çıkıyor. Bunların meyvelerini önümüzdeki yıl daha da net bir şekilde alacağımızı düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

"SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE OKULLARINA ULAŞTIRMAK"

 

İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever de, amaçlarının vatandaşlara hizmet vermek olduğunu belirtti. Çocukların en kısa zamanda sağlıklı ve huzurlu bir şekilde okullarına ulaştırılmasını hedeflediklerini dile getiren Vatansever, "Aynı zamanda esnafımızın da huzurlu bir şekilde çalışması ve para kazanması temennimiz" dedi.

 

 

"110 ARACIMIZLA HİZMETİNİZE HAZIRIZ"

 

110 araçlık bir araç gücüne ulaştıklarını dile getiren İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkan Yardımcısı Cengiz Metin ise, "Kısa bir süre önce İrem-Zirve Kooperatiflerinin birleşmesiyle 110 araçlık bir araç gücüne ulaşmış bulunuyoruz. Dolayısıyla Kapaklı'da, Çerkezköy'de, Kızılpınar'da, Veliköy'de ve Karaağaç'ta tüm okullarda hizmet vermekteyiz. Okullarımızın, öğrencilerimize, ailelerimize daha yakın olabilmek, daha iyi hizmet verebilmek için bugün de Kızılpınar'da 2. şubemizi açıyoruz. Kızılpınar'a ve tüm İrem-Zirve ailesine hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

 

 

"HER GEÇEN GÜN ARTAN İHTİYAÇLARA CEVAP VEREBİLMEK ADINA ÇALIŞIYORUZ"

 

Açılışta konuşan Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Sinan Başak da, "Daha iyi hizmet verebilmek adına, sürekli göç alan, artan ihtiyaçlara cevap verebilmek adına çalışıyoruz. İnşallah hizmetlerimiz her geçen gün artmaya devam edecek. Merkez şubemizden sonra, Kapaklı Şubemiz 1'inci, Çerkezköy Kızılpınar Şubemiz 2'nci şubemiz oldu. İnşallah artmaya da devam edecek. Kızılpınar halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

 

Konuşmalarının ardından, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Sinan Başak ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Sezgi ve İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkan Yardımcısı Cengiz Metin tarafından kurdele kesilerek açılış yapıldı. Açılışın ardından da dua okundu.

 

Haber / Özge MERİÇ