Sıkıntılarını anlatıp çözüm istediler

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, şoför esnafının sorunlarını di

GÜNDEM 30.04.2018 15:07:00 0
Sıkıntılarını anlatıp çözüm istediler

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, saat 10:00’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

 

 

ESNAFIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

 

Yönetim kurulu üyeleri Cemal Buzkuş, Fikret Güven, Hakan Fıçıcı, Hüsamettin Keskin ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, esnafın sorunları ile ilgili Abban’a bilgi verdi.

 

 

TALEPLERİ ANLATTI

 

Özellikle son dönemlerde Çerkezköy’de korsan araçlarla ilgili sıkıntılarının olduğunu söyleyen As “Araç fazla olduğu için denetimlerin hızlı bir şekilde artırılmasını istiyoruz” dedi. Son dönemlerde TIR garajı ve tepe yoluyla ilgili de sıkıntılar olduğunu kaydeden As, “Özelikle Çerkezköy’de ulaşımla ilgili büyük sıkıntılarımız var. Okul taşımacılığı yapan öğrenci servislerimizin sizlerden bir talebi var” diyerek şoför esnafının öğrenci servislerinin saatlerinin okullar açılmadan önce düzenlenmesini talep ettiğini söyledi.

 

 

“GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da “Esnafın sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU