Öğrencilerin projeleri görücüye çıktı

Kısa adı TÜBİTAK olan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 26 proj

GÜNDEM 26.04.2018 14:55:00 0
Öğrencilerin projeleri görücüye çıktı

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 26 projesi, kısa adı TÜBİTAK olan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında kabul edildi. Dün okulda açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda okul öğrencileri tarafından hazırlanan 26 proje sergilendi.

 

 

26 PROJE BAŞVURUSU YAPILDI

 

 

Açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 4006 TÜBİTAK Bilim fuarı için 14 fizik, 3 biyoloji, 3 kimya, 2 tarih, 2 coğrafya ve 2 elektronik olmak üzere toplam 26 proje başvurusu yapıldığını ve tamamının kabul edildiğini ifade eden Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez “Projelerin hazırlanmasında başta proje koordinatörü fizik öğretmenimiz Fatih Erbay olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencelerimize teşekkür ederim” dedi.

 

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

 

Okul Müdürü Murat Güldez’in konuşmasının ardından fuarın açılışı yapıldı. Açılışın ardından fuardaki projeleri inceleyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri ve davetliler tüm projeler hakkında kapsamlı bilgi aldı.

 

Haber / Özge MERİÇ