Geliri ile okulun eksikleri giderilecek

Nurullah Narin Ortaokulu tarafından okulun eksiklerinin giderilmesi amacıyla kermes düzenlendi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes bugün saat 08.00'da başladı. Velilerin de katkıda bulunduğu kermes yarın saa

GÜNDEM 25.04.2018 16:32:00 0
Geliri ile okulun eksikleri giderilecek

Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle okulun eksikleri giderilecek.

 

OKUL YARARINA KERMES

 

Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kapan ve Başkan Yardımcısı Sevgi Nur Çetinkaya tarafından organize edilen kermes Nurullah Narin Ortaokulu bahçesinde dün açıldı. Okul yararına ve okuldaki eksiklikleri almak amacıyla kermesi düzenlediklerini dile getiren Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kapan, "Burada kendi el emeğimizle yaptığımız yiyecekleri satıyoruz. Okul Aile Birliğimizin yanı sıra velilerimizin de büyük katkıları oldu, bizlere çok yardımcı oldular. Kermesimiz öğrenciler tarafından da büyük ilgi görüyor. Gözleme yapıyoruz. Velilerimiz tarafından evde yapılıp getirilen birçok tatlı, tuzlu, poğaça, börek çeşidimiz bulunuyor.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

 

"ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Kermesteki katkılarından dolayı velilere teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sevgi Nur Çetinkaya da “Velilerimizde en az bizler kadar çabaladı. Katkıları gerçekten çok büyük. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu kermesimizi okul yararına, eksiklerimizi alabilmek adına ve öğrencilerimiz için düzenledik. Öğrencilerimiz için çalışıyoruz. Okulumuza su sebili almak istiyoruz. Öğrencilerimizin çeşmeden su içmesini istemiyoruz. Bu gibi eksiklerimizi öğrencilerimiz için gidereceğiz" dedi. Dün saat 08:00’da açılan kermes bugün de saat 17:00’a kadar açık kalacak.

 

Haber / Özge MERİÇ