Tekirdağspor yönetiminden açıklama

TFF 3. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor'un ligin bitimine iki hafta kala küme düşmesinin ardından kulüp yönetimi açıklama yaptı.

SPOR 25.04.2018 16:18:00 0
Tekirdağspor yönetiminden açıklama

Yönetimden yapılan açıklamada “Yönetim Kurulumuz 15 Ocak’ta yapılan kongrede aday çıkmaması sebebi ile küme düşmesi daha o günlerde söylenmeye başlamış, futbolcuları kaçmış, tesislerin elektrikleri kesilmiş, ısıtma sistemi arızalanmış, bir futbol takımına Başkanımız Salih Canikli önderliğinde oluşturulan yönetim kurulumuz 2 Şubat tarihinde genel kurulla yönetimi devralmıştır. Yönetim kurulumuz göreve başlaması ile sözleşmesini feshi eden 4 futbolcumuz ile görüşmelere başlanmış, Volkan Nallar, Ersan Özcan ve başkanımızın yoğun çabaları ile giden 4 futbolcumuz ile anlaşmaya varılarak, takıma geri dönmeleri sağlanmıştır” denildi.

 

 

3 KATI PRİM AÇIKLANDI

 

İlk yönetim kurulu toplantısında gelir-gider kalemlerinin ele alındığı, futbolcu ve teknik ekibin alacaklarının ivedilikle ödendiği, ligde kalabilmek adına futbolcuların bugüne kadar aldıkları paranın neredeyse 3 katı prim açıklandığı ve puan alınan maçlarda futbolculara ödendiği belirtilen açıklamada “Futbolcularımız birlik beraberlik ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla birçok kez kampa alınmıştır. Moralleri sürekli yüksek tutulmaya çalışılmıştır. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından tahsis edilen Barbaros tesislerimize eksikler tespit edilerek, bir hafta gibi kısa bir sürede yemekhane, elektirik, uydu internet tesisat yenilenmiş, uygun hale getirilerek tesislerimize geçilmiştir. Barbaros sahası, Yönetim kurulumuz tarafından fizibilitesi tamamlanmış projesi çizilmiş, hafriyat çalışmaları başlatılmış lig bitimi ile inşası başlatılarak sezona yetiştirilecektir. Yönetim Kurulumuz, seçilmiş olduğu tarihten bu yana bir çok proje değerlendirmiş ve ivedilikle aldığımız karar ile SMS kampanyası müracaatı yapılarak iki aylık bürokratik sürecin ardından başlatılabilmiştir. Kulübümüze seçildiğimiz günden bu yana başkamız Salih Canikli tarafından 600 bin liranın üzerinde ödeme yapılmış, Milletvekilimiz Mustafa Yel aracılığı ile de Spor Toto Teşkilatından 500 bin TL ödenek hazırlanmıştır. Yemekte toplanan yaklaşık 120 bin TL’dir. Bunun haricinde belediye TFF ve yahut siyasi partilerden hiçbir şekilde toplu bağış ve yardım almamıştır. İş adamı İlhami Özcan Aygün’ün kulübümüze verdiği borcun tamamı ödenmiş, SGK ve Maliye’ye olan borçlarımızın birçoğu kapatılmıştır. Diğer alacaklılar ile birebir görüşmeler yapılmış birçoğu alacağında feragat ederken bir kısmı da faiz ve masrafları sildirilmiştir” denildi.

 

 

“51 YILLIK ÇINAR YIKILMAYACAK”

 

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Her ne kadar küme düşmüş olsak ta, tarihinde birçok şanlı zaferlerle anılan 51 yıllık bir çınar devrilmeyecek yıkılmayacaktır. Yönetim Kurulumuzun gelecek sezon birlik beraberlik ile tesisleri olan, maddi manevi güçlü, bir üst lige eze eze çıkacağından hiç bir zaman şüphesi dahi yoktur. Tüm Tekirdağspor Sevdalılarına verdikleri verecekleri desteklerden dolayı Canı gönülden şükranlarımızı sunarız”

 

Haber / Şaban KARDEŞ