Yerli Otomobil dosyasını Hisarcıklıoğlu'na sundular

Beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yerli Otomobilin Çorlu'da üretilmesi için dosyayı HisarcıklÄ

GÜNDEM 24.04.2018 13:27:00 0
Yerli Otomobil dosyasını Hisarcıklıoğlu

Çorlu’da üretilmesi için dosyayı Hisarcıklıoğlu’na Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) heyeti, oluşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

 

 

HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

 

 

Çorlu TSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcıları Umut Güngör, Faysal Çakmak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz yer aldı.

 

 

“BİZE DESTEK VERECEK”

 

 

Yerli Otomobilin Çorlu’da üretilmesi için dosyayı Hisarcıklıoğlu’na sunan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımızdan konferans salonumuz ve yerli araç üretimi başta olmak üzere birçok konuda destek aldık. Özellikle yerli otomobil projesi bölgemiz için çok önemli bir projedir. Bunun için bölgemizde birlikte çalışacağız, kendileri de bize destek verecek. Aynı zamanda Odamız üyelerine verilecek olan nefes kredisinin artırılacağını ifade etti. Kendisine tüm Çorlu adına teşekkür ederiz” dedi.

 

 

“BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI”

 

 

Çorlu TSO Heyeti, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi de ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Bakan Tüfenkci’ye Çorlu TSO’nun faaliyeti ve projeleri hakkında bilgi verdi. Bakan Tüfenkci de “Çorlu bölgenin parlayan yıldızı ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Büyüme potansiyeli, sanayi üretimi, insan kaynakları, ulaşım ağları ve lojistik konumu itibariyle, çok farklı bir konuma gelecek” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN