Tekirdağspor alt kümeye düştü

TFF 3. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor deplasmanda oynadığı maçta Osmaniyespor'a 4-3 yenildi. Tekirdağspor ligin bitimine iki hafta kala küme düştü.

GÜNDEM 23.04.2018 19:24:00 0
Tekirdağspor alt kümeye düştü

7 Ocak stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Osmaniyespor Ahmet Önal, Hüseyin Rüzgar, Sergen Ekinci, Emrah Bedir (Dakika 71 Oğuz Küçük), İlyas Ekiz, Soner Ergençay, Burak Sarı (Dakika 45 Selim Avcı), Selçuk Kaban (Dakika 82 Bilal Kılıç), Ahmet Çenet, Onur Kızıltaş, Koray Kurt kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise Çağan Kazancılı, Mert Yıldız (Dakika 46 Emre Alan), İbrahim Can Köse, Mücahit Özkul (Dakika 61 Muhammet Oğuzhan Ceylan), Yunus İlgen (Dakika 59 Rıza Çetiner), Cihan Saydam, Mert Güney, Tarkan Hanci, Nurullah Serbest, Burak Aydın, Vedat Saygı kadrosu ile mücadele etti.

 

 

45 DAKİKADA 3 GOL

 

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan, Koray Kurt’un kaydettiği golle mağlup duruma düşEN Tekirdağspor, Selçuk Kaban’ın golüyle iki farklı mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında Osmaniyespor Koray ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı. Tekirdağspor ikinci devrenin ilk dakikalarında Mücait ile bir gol bularak farkı ikiye indirdi. Tekirdağspor 60’ıncı dakikada Emrah Bedir’in golüne engel olamayınca fark yeniden 3’e çıktı. Rakibi karşısında oyundan kopmayan Tekirdağspor 76’ncı dakikada İbrahim ve 78’inci dakikada Muhammed’in golleriyle farkı 1’e indirdi. Beraberlik için yüklenen Tekirdağspor kalan dakikalarda istediğini elde edemeyerek karşılaşmadan da 4-3 mağlup ayrıldı.

 

 

LİGDEN DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

 

 

TFF 3. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor ligin bitimine iki hafta kala düşme hattının sekiz puan gerisine düştü. Tekirdağspor’un böylece matematiksel olarak ligden düşmesi kesinleşti. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak olan Tekirdağspor, Çorluspor 1947 ve Kapaklıspor takımları arasında oynanan playout maçını Çorluspor 1947'nin kazanarak ligde kalmasının ardından önümüzdeki sezon Çorluspor 1947 ve Çerkezköy 1911 takımlarının da yer aldığı grupta mücadele edecek.

 

 

Haber / Özge MERİÇ