Tekirdağlı çocuklar 23 Nisan'ı kutladı

Tekirdağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Ä?

GÜNDEM 23.04.2018 17:45:00 0
Tekirdağlı çocuklar 23 Nisan

Vali Ceylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak bir süreliğine valilik koltuğunu 3.sınıf öğrencisi Kaan Özkan’a devretti. Minik Vali Özkan “Çocuk Bayramını bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIN GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Amfi Tiyatro’da düzenlenen "Çocuk Şenliği" ile devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. Çocuk Şenliği’nde öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri ve müzikli gösteriler de ilgiyle izlendi.

 

FESTİVALİN AÇILIŞINI YAPTILAR

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri tarafından verildi. Çocuk Şenliğinin ardından Vali Ceylan ve beraberindekiler “Tekirdağ Kodluyor” 23 Nisan Kodlama ve Stem Festivali’nin açılışını yaptı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN