İlçelerdeki yatırımları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yatırımları inceleyerek son durumları hakkÄ

GÜNDEM 23.04.2018 17:42:00 0
İlçelerdeki yatırımları inceledi

İncelemelerine Çorlu'dan başlayan Albayrak, Gölbaşı Parkı’ndaki incelemelerinin ardından Çerkezköy’e geldi. Kent Park’ta incelemelerde bulunan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

 

“KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

 

Çerkezköy’deki incelemelerinin ardından Kapaklı’ya geçen Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, “Kapaklı Kültür Merkezi kısa süre içerisinde tamamlanacak” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Kapaklı’daki incelemelerinin ardından Saray’a geçen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından “11 İlçeye 11 Okul” projesi kapsamında tamamlanmak üzere olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yapımı devam eden Saray Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Her iki yatırımın son durumu hakkında bilgi alan Albayrak yatırımların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ