Ölümün kıyısından döndü

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkulu bir şekilde kutladığı sırada, Kapaklı'da parçalanmış bir ailenin kızı olan 14 yaşındaki Y.N.Y., 4'üncü kattaki e

GÜNDEM 23.04.2018 15:57:00 0
Ölümün kıyısından döndü

Kapaklı Atatürk Mahallesi Müjde Sokak’ta bir apartman dairesinde annesi ile birlikte yaşayan 14 yaşındaki Y.N.Y., 4’üncü kattaki evlerinin balkonuna çıkarak intihara teşebbüs etti.

 

 

BALKONA ÇIKARAK İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Kapaklı polisi kızın annesine ulaşamayınca çilingir vasıtası ile kapıyı açarak içeri girdi. Polis ekipleri, annesi ile babası ayrı olan ve annesinin kendisine baskı yaparak kapıyı üzerine kilitlediği iddia edilen 14 yaşındaki kızı ikna etmeye çalışırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise atlama ihtimaline karşı şişme yatak şişirerek önlem aldı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve polis ekipleri, kız çocuğunu intihardan vazgeçirmek için uzun süre uğraşırken, 14 yaşındaki kız da annesinin üstüne kapıyı kilitlediğini, baskılardan bunaldığını ve artık yaşamak istemediğini söyledi.

 

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

 

Yaşıtları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, intihara teşebbüs eden kız çocuğunu vazgeçirmek için uğraşan polis ekipleri, yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince su verme bahanesiyle kızı oyalayarak tutup ölümün kıyısından aldı. 14 yaşındaki kız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU