24 Haziran için iddialı konuştular

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı Çerkezköy'de yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, milletvekilleri ve parti

GÜNDEM 23.04.2018 15:33:00 0
24 Haziran için iddialı konuştular

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı Çerkezköy’de yaptı. Pazar akşamı saat 18:00’da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılan toplantıda Divan başkanlığına Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe getirilirken, divan başkan yardımcılığına Metin Kanat, katip üyeliklere Meral Topçu, Sebahattin Birsöz ve Hasan Alp getirildi.

 

 

“VEBALİN FARKINDAYIZ”

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yer aldığı video klibin izlenmesinin ardından konuşan Abdullah Öğe “AK Parti’de görev yapmak her adama nasip olmaz. AK Parti’de siyaset yapmak gönül işidir. Bizler Tekirdağ’ın tüm teşkilatları olarak bu vebalin farkındayız” dedi. Bazı siyasiler gibi lobilere ülkesini şikayet eden, teröristleri hapishanelerde ziyaret eden, ‘Afrin’de ne işimiz var’ diyenlerden olmadıklarını kaydeden Öğe “Bizler önümüze konulan her hedefe ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. 4 yıldır görevdeyiz. Bu süreçte tüm seçim çalışmalarında sahadaydık” dedi.

 

 

“DEV KADRO İLE SEÇİME HAZIRIZ”

 

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan yapmak için kapı kapı dolaşacaklarını kaydeden Öğe “Menfaat güdenleri bu partide, bu teşkilatlarda tutmayacağız. Kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız” diye konuştu. Toplantıda Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de konuşma yaptı. 1,5 yıldır Tekirdağ’ın 11 ilçesi ile çalışmalar yaptıklarını kaydeden Yüksel, “11 bin kişilik dev kadrosu ile seçimlere hazırız” dedi.

 

 

“UYUMAK HARAM OLSUN”

 

Çerkezköy’ün tüm sokaklarını kapı kapı dolaşacaklarını kaydeden Yüksel “Bu teşkilatlara 24 Haziran akşamına kadar oturmak, uyumak haram olsun” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinden İYİ Parti’ye 15 vekilin geçtiğini öğrendiklerini kaydeden Yüksel “Topunuz geçse ne yazar. Geçtiğimiz günlerde kendisi ‘Osmanlı Türklere zulüm etmiştir’ sözlerini sarf etmiştir. Sen balkanların fatihi, Anadolu’nun, Asya’nın, Avrupa’nın ve en önemlisi milletimizin gönüllerinin fatihi Osmanlı'ya zulüm etti diyerek hakaret edemezsin. O Osmanlı ki; torunlarından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Alpaslan Türkeş ve ümmetin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan çıkmış” dedi. Yüksel, 24 Haziran’daki seçimlerde AK Parti olarak Tekirdağ’daki 7 milletvekilinin hepsine talip olduklarını ifade etti.

 

 

“ÇALIŞMALARA TÜM GÜCÜMÜZLE DEVAM EDECEĞİZ”

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de “Biz genel siyasetimizi Ankara’da yapıyoruz. Yerel siyaseti de sizler burada yapıyorsunuz. Bugün altı ay öncesinden hazırladığımız sandık kurulları Cumhurbaşkanımızın karar vermesiyle ne kadar hazır olduğumuzu gösterdik” dedi. Tekirdağ ve tüm teşkilatların 24 Haziran’a hazır olduğunu kaydeden Akgün “Sizlere layık olmak için Sayın Cumhurbaşkanımızı o sandıklarda mahcup etmemek için mutlu şekilde çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

 

 

“MİLLETİMİZİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”

 

Programda AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan da konuşma yaptı. Türkiye’nin yeni bir adım daha atmak üzere olduğunu kaydeden Doğan “Devletimiz, milletimiz ve ümmet için çok önemli bir karar verildi. Bizim teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanımız ve bütün kademede oturan kardeşlerimiz koltuk sevdalısı değildir. 24 Haziran, bu ülkenin bir mücadelesidir, kurtuluş savaşıdır. Milletimizin, ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı kararında kendini değil milletini düşündüğünü söyleyen Ayşe Doğan “Bakıyoruz ki, birileri daha adaylığını dahi açıklayamıyor fakat hazırız diyorlar.  16 Nisan’da bu millet sistemi onayladı. Geriye reisimizi başkan yapmak kaldı. Hedef 24 Haziran” dedi.

 

 

“BİZİM GÜVENCEMİZ MİLLETİMİZDİR”

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de son dönemdeki olayların, siyasal gelişmelerin 24 Haziran’daki seçimleri erken hale getirdiğini söyledi. Her gün için seçimlere hazır olduklarını söyleyen Mustafa Yel “Diğer partiler önce kendi içlerindeki hesaplaşmalarını yapsınlar. Bugün CHP’liler yine ipe un sermeye başladılar. İster 15 vekil gitsin ister 25. Bizim güvencemiz milletimizdir” dedi. Toplantıda son konuşmayı AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yaptı. “Önümüzde yürüyecek çok yol, yapacak çok işimiz var” diyen Ataş “Her ne kadar AK Parti’nin önünü kesmeye çalışsalar da bugüne kadar muvaffak olamadılar. Biz tertemiz siyaset yaptığımız sürece ne yaparlarsa yapsınlar asla bu milletin önünü kesemeyecekler, bu ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine karşı çıkamayacaklar. Girdiğimiz 3 tane yerel, 5 genel, 3 referandum ve bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl ki başaramadılar, bu milletle yol yürümeyi beceremeyenler bugün de seçimi kaybedecekler” dedi.

 

 

“PLANLARI TUTMAYACAK”

 

Seçimlerin erkene alınması ile ilgili de konuşan Ataş “15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütleri Suriye ve Irak’ın kuzeyinde ülkemize işgal girişiminde bulundular. 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı terör örgütleri ülkemizi işgal edeceklerdi. Liderimiz bu tehlikeyi gördüğü için ilk olarak Fırat kalkanı arkasından Zeytindalı Operasyonu ile terör örgütlerine güvenlik güçlerimiz, Mehmetçiğimiz ve Özgür Suriye Ordusu gereken cevabı vermiştir. Ancak bunların sinsi planları kapalı kapılar arkasında devam ediyor. 24 Haziran seçimleri bu yüzden erken yapılacak. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu tehlikeyi hissetti. MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı teklifi değerlendirmeye alan Genel Başkanımız seçimleri erkene alınması kararını verdi. Bu ülkenin önünü kesmek isteyenlerin hesapları tutmayacaktır” dedi.

 

“AK PARTİ TEKİRDAĞ’DA TARİH YAZACAK”

 

Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını, yeni bir yönetim sisteminin devreye gireceğini kaydeden Ataş “AK Parti Tekirdağ’da tarih yazacak. Tekirdağ’da 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yüzde 38’in üstüne çıkamadık. Önümüzdeki seçimlerde Tekirdağ’da yüzde 50’lerin üzerine çıkarak tarih ve destan yazacağız. 11 ilçe, 670 mahalle 2324 sandığımız var. İnanıyorum ki Tekirdağ teşkilatımız bu kararlı yürüyüşünde iyi bir sonuç alacaktır”  dedi. Toplantıya AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Mustafa Ataş, Trakya Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile partililer katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU