"Milli Görüş, laf değil icraat konuşur"

Çerkezköy'de 5 ay önce faaliyete başlayan Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği'nin resmi açılışı Necmettin Erbakan'ın oğlu Muhammet Ali Fatih Erbakan'ın katılımı ile ya

GÜNDEM 22.04.2018 18:57:00 0

Çerkezköy’de 5 ay önce faaliyete başlayan Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği’nin resmi açılışı Necmettin Erbakan’ın oğlu Muhammet Ali Fatih Erbakan’ın katılımı ile yapıldı. Açılış töreni Hasan Kayvanili’nin tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

 

“O’NUN YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

 

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar törende yaptığı konuşmada “Vakfımız Erbakan hocamızın vasiyeti üzerine kurulan bir vakıftır. Vakfımızın Çerkezköy temsilciliğini 5 ay önce hizmete açtık ve bugün de resmi açılışımız Genel başkanımız Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan tarafından yapılacak” dedi. Yaşar, Necmettin Erbakan’ın yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan da “Aldanmayan ve atlamayan merhum Erbakan hocamızı bu açılış töreninde bir kez daha anıyoruz. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Bu gün bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy ve Tekirdağlılar yaşlısıyla genciyle bu açılışımızda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HER BABAYİĞİDİN HAKKI DEĞİLDİ

 

 

Babası merhum Necmettin Erbakan’ın konuştuğunu yapan, aldanmayan ve aldatmayan ve hiçbir siyasi partinin yapamadığını yapan, ortaya koyduğu iddiaları fiilen ortaya koyan bir devlet adamı olduğunu kaydeden Erbakan “Amerika ‘Kıbrıs’a giremezsiniz’ dediğinde Amerika’ya resti çekti. Adana’daki incirlik Amerikan Uçak üstünü kapattı ve Kıbrıs barış harekatını Amerika’ya rağmen kazandı. Bu atılan adımları atmak her babayiğidin harcı değildi o gerçekleştirdi” dedi.

 

 

“EN YÜKSEK ZAMMI YAPTI”

 

 

Necmettin Erbakan’ın adil düzen çalışmasıyla ülkede ve dış yatırımcıların rantını ortadan kaldırdığını ifade eden Fatih Erbakan “Merhum Erbakan hocamız adil düzende yerli ve yabancı rantiyecilerin rantlarını ortadan kaldırdı. Oluşturduğu havuz sistemi ile 35 milyon doları devlete kazandırdı. 54’üncü hükümette de memura, işçiye en yüksek zammı yaptı” dedi. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle zammın halen yapılmadığını kaydeden Erbakan “Çiftçiye de buğday taban fiyatını, fındık taban fiyatını yüzde yüz artış yaptı. Kendisinin engellenmesine rağmen adil düzende bunları yaptı” dedi.

 

 

“AĞIR SANAYİ TESİSLERİNİ HAYATA GEÇİRDİK”

 

 

Necmettin Erbakan’ın 70’in üzerinde ağır sanayi tesisini hayata geçirdiğini ifade eden Fatih Erbakan “Bu fabrikalar kola fabrikası değil ağır sanayi fabrikaları. Onun kurduğu Aselsan,Tusaş gibi bir çok fabrika bu gün ihtiyacımızın karşılandığı fabrikalar. Yine 40 yıl önce eksikliğini gördüğü Altay Tak Projesi 1997’de Erbakan hocamızın aldığı karar ve imzasıyla hayata geçirildi” dedi.

 

 

“MİLLİ GÖRÜŞE LAF DEĞİL İCRAAT KONUŞUR”

 

 

Necmettin Erbakan’ın 40 yıl önce Diyarbakır’da 3 fabrika kurduğunu ve bugün o fabrikalarda 10 bin kişinin istihdam edildiğini ifade eden Fatih Erbakan “O yıllarda Diyarbakır 100 bin nüfuslu bir kentti. Bugün nüfusu bir milyonu aştı. Kırklareli’nde de Oto Yedek Parçası üretecek fabrika kurulma aşamasındayken engellendi. Engellenmeseydi bugün Kırklareli’nde 30 bin çalışan olacaktı. İşte Milli Görüş Erbakan deyince hizmetler konuşuluyor. Milli Görüş laf değil icraat konuşur” dedi.

 

 

“YOLUMUZ ERBAKAN HOCAMIZIN YOLUDUR”

 

 

İkinci 40 yılda da aldanmayan ve atlatılmayan, satın alınmayan devlet adamlarının milli görüşçülerden çıkacağını ifade eden Erbakan “Yolumuz Erbakan hocamızın yoludur. Yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek Allah bizlere vesile etsin” dedi. Konuşmaların ardından Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği’nin açılışı yapıldı. Açılışa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Muhammet Ali Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Zafer Ulubay, Çerkezköy İlçe Temsilcisi Metin Yaşar ve ilçe temsilcilik yönetimi, Erbakan Vakfı yöneticileri ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU