12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri'nde bir araya geldiler

Namık Kemal Üniversitesi tarafından düzenlenen 12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri, tiyatro gösterileri, amatör grup performansları, halk oyunları ve dans ekiplerinin gösterileri, spor müsabakaları ve öğrenc

GÜNDEM 22.04.2018 17:36:00 0
12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri

NKÜ öğrenci topluluklarından Okçuluk Topluluğu Spor Kompleksi önünde gerçekleştirdiği gösteri ile okçuluk sporunun farklı tekniklerini sunarken, etkinlikler arasında Ata sporumuz olan yağlı güreş de yer aldı. NKÜ Güreş Topluluğu öğrencileri tarafından düzenlenen müsabakalarda pehlivanlar kıyasıya yarıştı.

 

 

DERSLERİN STRESİNDEN UZAKLAŞTILAR

 

NKÜ öğrencileri tarafından kurulan müzik grupları da, Sosyal Yaşam Merkezinde 5 gün boyunca sahne aldı.  Organize edilen karaoke partileri ile öğrenciler, derslerin stresinden uzaklaşma fırsatı buldu. Kültür ve Sanat Etkinleri kapsamında rölyef, ebru ve ipek kozası sergisi de açıldı. NKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yıl içerisinde açılan ücretsiz kurslarda üretilen eserlerin sergilendiği sergi ilgi gördü. Spor Kompleksi’nde de yüzme, basketbol, voleybol, Amerikan futbolu, atletizm, bilek güreşi gibi sporlar ile öğrenciler sportif etkinliklere katıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ