Tekirgöl Belediyesi heyetini ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılmak üzere Romanya'dan gelen kardeş şehir Tekirgöl Belediyesi heyetini Süleymanpaşa Belediye Ba?

GÜNDEM 22.04.2018 17:31:00 0
Tekirgöl Belediyesi heyetini ağırladı

Tekirgöl Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de katıldığı ziyarette Tekirgöl Belediye Başkan Yardımcısı Zisu Florin, Tekirgöl Belediye Meclis Üyeleri Babanica Doina Marinela ve İsmail Temungin ile Tekirgöl Belediye Spor Kulübü Başkanı Remus Logofatu yer aldı. Ziyarette konuşan Eşkinat; “Kilometrelerce öteden gelerek kardeş şehrinize yaptığınız ziyaret bizleri onurlandırdı. Bu güzel yavrularımızın da şenliğimize katılmak için burada olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Farklı ülkelerin, farklı coğrafyaların insanları olsak da aynı kültür bizleri bir yapıyor. İşte bu yüzden sizlerle kardeş şehir olduğumuz için gurur duyuyorum” dedi.

 

 

“KARDEŞLİĞİNİZİ BİR KEZ DAHA HİSSETTİK”

 

Romanya Tekirgöl Belediye Başkan Yardımcısı Zisu Florin de “Bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Bizleri buraya davet ederek Süleymanpaşa ve Tekirgöl’ün kardeşliğini sayenizde bir kez daha hissetmiş olduk. Bize ve ekibimize gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Ziyarette karşılıklı yöresel hediyeler sunuldu. Eşkinat ayrıca 4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’ne katılmak için Tekirdağ’a gelen Tekirgöl Belediyesi Halk Oyunları ekibine de Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün şapka ve tişörtlerinden hediye etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ