Kocasını döverek öldürdü

Ergene'de fabrika işçisi 45 yaşındaki Ayşe Y., 25 yaşındaki oğlu Muharrem Y. ile birlikte, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşini öldürdü. Jandarma, anne ve oğlunu gözaltına

GÜNDEM 19.04.2018 20:30:00 0
Kocasını döverek öldürdü

Ergene'de yaşayan iki çocuk annesi Ayşe Y., iddiaya göre kendisine sürekli şiddet uygulayan eşi Fesih Y. (52) ile evde tartıştıktan sonra Valimeşe Mahallesi sanayi bölgesindeki çalıştığı geri dönüşüm fabrikasına gitti.

 

 

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

İddiaya göre Fesih Y. bir süre sonra eşinin çalıştığı fabrikaya gelince aralarında yeniden tartışma çıktı. Bunun üzerine Ayşe Y., oğlu Muharrem'i aradı. Anne, baba ve oğulları arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Muharrem Y., iş yerinde bulunan demir çubukla bacaklarına vurduğu babasını yere düşürürken daha sonra olay yerinden ayrıldı.

 

 

ANNE VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

 

İddiaya göre Ayşe Y., aldığı darbelerle yerde yatan eşine bu kez kendisi demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören diğer çalışanların ihbarı ile gelen jandarma ekipleri Fesih Y.'nin öldüğünü belirledi. Jandarma ekipleri anne ve oğlunu gözaltına aldı.

 

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Ayşe Y.’nin ifadesinde eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne sürerek “Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan liseye giden kızım bile okula gitmekten korkuyordu” dediği öğrenildi. Anne ile oğlu, jandarmadaki sorgularının ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU