Ahmet Tezcan Futbol Turnuvası başladı

Muratlı'da geleneksel hale getirilen Ahmet Tezcan Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin başlama vuruşu ile başladı.

SPOR 19.04.2018 20:21:00 0
Ahmet Tezcan Futbol Turnuvası başladı

Turnuvanın ilk maçının öncesinde Ahmet Tezcan’ı rahmet ve özlemle yâd eden Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, “Spor kardeşliktir. Bizim her sene yaptığımız bu turnuvada öncelikle Ahmet Tezcan’ı anıyoruz. Ahmet Tezcan kardeşimizi iyi tanıyoruz, biz de yetiştik onun dönemlerine. Bizim kardeşimizdi, hatta bizden küçüktü. Futbolun da çok sevilen bir ismiydi. Hem efendiliği, hem futboluyla çok sevilirdi. Onu her sene böyle yaşatıyoruz. Gönlümüzde, kalbimizde yaşatıyoruz. Mekânı cennet olsun diyoruz. Onun yanında kaybettiğimiz Muratlı’da spor yapan kardeşlerimiz var. Osman kardeşimiz, Kara İsmailimiz var, Doktor Hayri’yi kaybettik, onu da rahmetle yâd ediyoruz. Kazasız belasız bir turnuva olsun diyoruz, tekrar hayırlı olsun diyoruz” dedi.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Başkan nebi Tepe’nin konuşmasının ardından maçın hakemi ve rahmetli Ahmet Tezcan’ın yakınlarına çiçek takdim edildi. Turnuva B Grubu ekiplerinden ÖZ-AK Makine ile Atmaca 1431 karşılaşması ile başladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ