6 okuldan 135 sporcu katıldı

Kırklareli Pınarhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Koşabiliyorken Koş Projesi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kros yarışması düzenledi. Anasın

GÜNDEM 19.04.2018 20:14:00 0
6 okuldan 135 sporcu katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler organize edildi. Etkinlikler kapsamında ilk gün çim sahada anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında kros yarışması düzenlendi. Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında organize edilen kros yarışmasına 6 okuldan 135 sporcu katıldı. İkinci gün de spor salonunda Cevizköy Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu arasında küçük kızlar voleybol müsabakası ve Pınarhisar Kalesi'nde anasınıfı öğrencilerine yönelik Uçurtma Şenliği organize edildi.

 

 

 ÖDÜLLERİ VERİLECEK

 

Kros yarışması, voleybol müsabakası ve uçurtma şenliğinde anasınıfı öğrencileri dolasıya eğlenirken, kros yarışmasında dereceye giren öğrencilerin madalyalarının 23 Nisan’da yapılacak kutlama programında verileceği belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU