56 okuma yazma kursu açıldı

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında farklı branşlarda 554 kurs açıldığını belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri "Kurslara 13 bin 72 vatandaş başvurdu" dedi.

GÜNDEM 18.04.2018 20:41:00 0
56 okuma yazma kursu açıldı

998 KURSİYER EĞİTİM GÖRÜYOR

 

 

Okuma yazma, üniversiteye hazırlık, mesleki ve teknik branşları başta olmak üzere çeşitli branşlarda açılan kurslara ilginin yoğun olduğunu belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri “Okuma yazma kurslarına da yoğun ilgi var. 75 Okuma yazma kursunda 998 kursiyerimiz eğitim görüyor” dedi.

 

 

 

FORM DOLDURMALARI YETERLİ

 

 

Kursiyerlerin en çok bilgisayar, İngilizce, emlak danışmanlığı, işaret dili, arıcılık, mantarcılık, cilt bakımı, gitar, kalorifer ateşçiliği, satranç, halk oyunları, yabancı uyruklular için Türkçe, 0-6 yaş çocuk eğitimi, giyim, dikiş kursuna ilgi gösterdiğini kaydeden yetkililer “Halk Eğitimi Merkezince verilen kurslarımıza kayıt olmak isteyenler merkezimize gelip form doldurarak kayıt yaptırabilir” dedi.

 

 

 

52 KURS AÇILDI

 

 

Yetkililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Çerkezköy’de 56 kursun açıldığını ifade ederek “Bugüne kadar açılan 56 kursta 817 kursiyerimiz eğitim alıyor” bilgisini verdi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ