"Sosyal demokrat belediyecilik dürüst belediyeciliktir"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Daimi İşçilerle Buluşma Kahvaltısının sonuncusu Süleymanpaşa Özdemirler Düğün Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 18.04.2018 20:30:00 0

Kahvaltıya TESKİ bünyesinde çalışan ve daimi işçi kadrosuna geçecek olan personel katıldı. Kahvaltıda konuşan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa Taşeron yasasının çıkması ile beraber yüklenici firma bünyesinde çalışan işçilerimizin geçiş işlemlerini hızlıca yerine getirdik. Bunun sonucunda yaklaşık olarak 830 arkadaşımızın TESKİ Personel Anonim Şirketi’ne geçişi önemli ölçüde tamamladık” dedi.

 

 

“TEKİRDAĞ’DA 12 BELEDİYE OLDU”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Ben göreve geldiğimde yaptığımız ilk çalışmalardan biri iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili personellerle görüşmek oldu. Bu çalışmada da gördük ki TESKİ’nin çalışma alanlarında iş sağlığı ve güvenliği çok önemli bir yerde duruyor. Biz ‘İşçinin alnının teri korumadan karşılığını vereceksin’ ilkesi ile hareket ettik. 30 Mart 2014 yılından itibaren büyükşehir belediyesi ile birlikte Tekirdağ’da 12 belediye oldu. 12 tane sosyal demokrat belediye başkanı 2014 yılı itibari ile göreve başladı. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı demek insan odaklı, vatandaşı düşünen, dürüst, ülkesini seven belediyecilik demektir. Buradaki tüm arkadaşlarımın da bu vasıflara sahip olduğunu biliyorum” dedi.   

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU