"Vatandaşları büyük bir sorundan kurtaracağız"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçe belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Izgar Mahallesi Hayvan Sulama Göleti'nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 16.04.2018 19:25:00 0

Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve Izgar Mahalle Muhtarı Fahrettin Düşünen ile birlikte inceleme yapan Yurdakul “Kırsal kalkınmanın sağlanması ve köyden kente göçü engellemek için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak kırsal mahallerimize yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Mera Islah çalışmasını kapsamında yapılan çalışmaların faydalarını yerinde gördük.  Hayvan sulama göleti ile Izgar Mahallesi'nde ve civar mahallelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız büyük bir sorundan kurtaracak. Izgar Mahallesine yapılan hayvan sulama göleti mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”  dedi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Izgar Mahallesi Hayvan Sulama Göleti incelemelerinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Izgar Mahallesindeki kahvehaneyi ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Yurdakul Malkara Belediyesi'nin çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Ruşa ELMA