Çetin yeniden başkan oldu

PERYÖN Trakya Şubesi'nde görev değişikliği yapıldı. Bir dönem PERYÖN Trakya Şubesi başkanlığı görevinde bulunan Özber Çetin, yapılan Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği il

GÜNDEM 16.04.2018 19:21:00 0
Çetin yeniden başkan oldu

Yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Çetin, “1998 yılından beri Trakya’da faaliyetlerini sürdüren Peryön Trakya Şubesi olarak, yılların geleneğini devam ettirmek, yaşatmak ve sürdürmek adına yıllardan beri çalışmalar yapıyoruz. Amacımız meslektaşlarımız arasında iletişimi sağlamak, gerek mesleğimizle gerekse sosyal olaylar ile ilgili güncel konuları yakalayarak hep birlikte tartışmak ve paylaşmak, aynı sorunlar ile boğuşan meslektaşlar olarak birlikte hoş zamanlar geçirmek. Aylık organizasyonlarımızda yine derneğimiz üyesi olsun – olmasın tüm meslektaşlarımız ile birlikte olacağız” dedi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Dernekte yeniden yönetim kurulu başkanı seçilmesinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür eden çetin “Eski günlerde olduğu gibi çok çalışarak üyesi ve gönüllüsü ile bölgemizde bulunan tüm insan kaynakları profesyonellerini bu çatıda toplayacağız. Bölgemizde yer alan üyelerimiz ve işverenlerinin yararına etkinlikler, seminerler, zirveler ve sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. Özber Çetin’in başkan olarak görev yapacağı yeni yönetimde Umul Gül İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Aytaç Cin Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Murat Bülent Özkan ve Sacit Ertaş da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ