Beraberlik golü 90+2'de geldi

TFF 3'üncü Lig 3'üncü grup karşılaşmasında Tekirdağspor evinde Utaş Uşakspor'u ağırladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+2'de Utaş Uşakspor oyuncusu Şahin ceza alanı

SPOR 16.04.2018 11:19:00 0
Beraberlik golü 90+2

TFF 3'üncü Lig 3'üncü grup karşılaşmasında Tekirdağspor ile Utaş Uşakspor karşı karşıya geldi. Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sezer Yalçın,  Fatih Söyler ve Kürşat Han Akın hakem üçlüsü yönetti.

 

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

 

Tekirdağ karşılaşmada Çağan,  Mert Güney, Burak, Aydın, Mert Yıldız, Cihan, Emre (Dakika 64 Berk), Yunus, İbrahim (Dakika 69 Emirhan), Tarkan (Dakika 70 Rıza) ve Vedat kadrosu ile mücadele ederken, Utaş Uşakspor ise Ersin, Levent, Emrah, Şemsettin, Ahmet (Dakika 81 Hasan), Özgen, Nurettin, Ekrem, Şahin, Halil İbrahim ve Tayfur kadrosu ile mücadele etti.

 

İLK GOL UŞAKSPOR’DAN

 

Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçerken 28’inci dakikada topla buluşan Utaş Uşakspor oyuncusu Tayfun ceza alanı girip sert bir vuruşla toplu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Utaş Uşakspor ikinci gol için yüklenirken, Tekirdağspor ise beraberlik golü için ataklar geliştirmeye çalıştı.

 

BERABERLİĞİ YAKALADI

 

31’inci dakikada Vedat’ın uzaktan sert vuruşunun filelerle buluşmasıyla Tekirdağspor beraberliği yakaladı. Beraberlik golü ile sevinen Tekirdağspor ikinci gol için pozisyonlar geliştirmeye çalıştı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

BERABERLİK GOLÜ UZATMALARDA GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da takımlar pozisyonlar aradı. 66'ncı dakikada Tekirdağspor oyuncusu Cihan, kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden sert vuruşla topu ağalara göndererek takımını öne geçirdi (2-1). Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+2’de Utaş Uşakspor oyuncusu Şahin ceza alanı içinde buluştuğu topu ağlara bıraktı (2-2). Karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

 

TEKİRDAĞSPOR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

 

Maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli “Son düdüğe kadar mücadeleye devam arkadaşlar. Tekirdağspor bitti demeden bitmez. Bugün lider Uşakspor la oynadığımız maçta galibiyeti hak eden bir futbol oynamamıza rağmen şansızlığımıza ve hakem hatalarıyla berabere kaldık .Önümüzde 3 final maçını kazanarak inşallah ligde kalacağız. Bugün stadı dolduran taraftarımıza teknik heyete ve futbolcu kardeşime teşekkür ederim. Bu maçı unutalım ve önümüzdeki Osmaniye spor maçına konsantre olalım” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU