Akreditasyon süreci devam ediyor

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin akredite süreci devam ediyor.  Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi sağlıkta uluslararası akreditasyon hiz

GÜNDEM 15.04.2018 14:39:00 0
Akreditasyon süreci devam ediyor

Tanıtım toplantısında konuşan Başhekim Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, “Hastanemiz 2008 yılında bir grup özverili arkadaşımızın çabaları ile mütevazı şekilde faaliyetlerine başladı. Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, ön çalışmalarını bizden önceki yönetimde bulunan arkadaşlarımızın başlattığı, fizibilite çalışmaları ve hayata geçirilmesi bize nasip olan sağlıkta kalitede Uluslararası Akreditasyon Belgesi alınması için JCI tarafından akredite edilmek üzere bir yolculuğa çıkmıştır. Merkezimiz Trakya Bölgesi'nde uluslararası sağlıkta kaliteyi yakalama alanında bir ilki gerçekleştirme amacındadır. Trakya Bölgesi'nde böyle bir belgeye sahip olan sağlık kuruluşu henüz yok” dedi.

 

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Tanıtım toplantısının ardından Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu uluslararası akreditasyon sürecinde danışmanlık hizmeti almak üzere, 2008 yılından beri JCI’ın Türkiye’ deki ortağı olan IQ Uluslararası Kalite Danışmanlık ve Organizasyon A.Ş. Genel Müdürü Mücella Tokatlıoğlu ile bir protokol imzaladı.

 

Haber / Özge MERİÇ