Şehitler anısına hatıra ormanı oluşturuldu

Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesinde, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturulurken, Aile ve Sosyal

GÜNDEM 15.04.2018 12:44:00 0
Şehitler anısına hatıra ormanı oluşturuldu

Fidan dikim programına; Şehit Göktan Özüpek’in annesi Sevim Özüpek,   Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Karaman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

“OĞLUMUN ADI BURADA DA YAŞAYACAK”

 

Şehit Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı’na 50 adet zeytin fidanı ile 250 adet çam ağacı fidanı dikildi. Fidan dikme etkinliğinde konuşan şehit annesi Sevim Özüpek, “Evladım ve Afrin Şehitleri adına oluşturulan Hatıra Ormanı beni çok duygulandırdı. Zeytin, dostluğun, sonsuzluğun ve barışın simgesidir. Oğlumun adı burada da yaşayacak. Tüm Şehitlerimiz ve canım oğlum Göktan’ım adına gerçekten çok güzel bir proje olmuş” dedi.

 

 

“ONLARI UNUTMUYORUZ”

 

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Karaman ise, “Gelecek nesiller, Kırklareli Üniversitesi’ne geldiklerinde Göktan Şehidimiz ile bütün şehit ve gazilerimizi hatırlayacaklar” dedi. Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş “Şehitler sayesinde ülkemizde yaşamaya devam ediyoruz” derken, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür ise, “Şehidimiz Göktan ve diğer bütün şehitlerimiz için dua ediyoruz. Onları unutmuyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU