Tekirdağlı sporcularla bir araya geldi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Tekirdağlı sporcularla bir araya geldi. İlk ziyaretini 13 Kasım Sentetik Futbol Sahası'nda gerçekleştiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ardından ikinci durağı olan Atatür

SPOR 15.04.2018 12:02:00 0
Tekirdağlı sporcularla bir araya geldi

Çalışmaları bittikten sonra sporcularla bir araya gelen Sayın Baykan sporculara çalışma dönemleri içerisinde başarı temennilerinde bulundu. Tekirdağ Merkez Gençlik Merkezi'nin içerisinde bulunan Okçuluk Çalışma Salonu'nda ki okçuluk çalışmalarına da katılan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan gençlerin ok atışlarını izledi.

 

 

HEDEFE OK ATIŞI YAPTI

 

Baykan, ok atmak için gençlerden teknik destek isteyerek hedefe başarılı atışlar gerçekleştirdi. Ardından Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş da hedefe ok atışı denemesinde bulundu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür'den Tekirdağ’daki okçuluk faaliyetleri hakkında bilgi alan Baykan, “Tekirdağ’da eksikliğini hissettiğimiz Okçuluk Sahası yapım çalışmaları için gereken desteği esirgemeyeceğiz. Türk kültürümüzün bir parçası ve ata sporumuz olan Okçuluk sporuna gönül vermiş tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

GELENEKSEL YAY TAKIMI TAKDİM ETTİ

 

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür, Baykan'a Türk kültürümüzün bir parçası olan geleneksel yay takımını takdim etti.

 

Haber / Ruşa ELMA