Anasınıfı öğrencileri uçurtma şenliği düzenledi

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları kapsamında anasınıfı öğrencileri uçurtma şenliği düzenledi.

GÜNDEM 13.04.2018 16:56:00 0
Anasınıfı öğrencileri uçurtma şenliği düzenledi

Babaeski Ortaokulu Ana Sınıfı öğrencileri, Gündüz Onat Festival Alanı’nda 23 Nisan Şenlikleri kapsamında uçurtma etkinliği yaptı.  A ve B Ana Sınıfı Öğrencileri Öğretmenleri Ganime Tayfun ve Binnaz Demirel nezaretinde gönüllerince eğlenirken, etkinliğe minik öğrencilerin anneleri de katıldı.

 

 

AMAÇ GÜZEL VAKİT GEÇİRMEK

 

Ana Sınıfı Öğretmeni Binnaz Demirel, “Bugün Ana Sınıfı Öğrencilerimiz ve Velilerimiz ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, hem uçurtma şenliği hem de çocuklarımıza küçük yaşta doğayı tanıtma amacı ile böyle güzel bir etkinlik düzenledik. Bir gün öncesinde anneler ile birlikte plan program yapılarak, uçurtmalar alındı ve uçurtmalar çeşitli süslerle süslendi. Bugünde festival alanına geldik” diyerek amaçlarının anneler ile birlikte çocuklara doğayı tanıtmak ve onlarla eğlenceli, güzel bir vakit geçirmek olduğunu kaydetti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ