Kursiyerlerle bir araya geldi

"Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde devam eden kursları ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

GÜNDEM 13.04.2018 15:00:00 0
Kursiyerlerle bir araya geldi

İlk olarak sır altı çini uygulama kursunu ziyaret eden Uyan, kursiyerlerin çalışmalarını inceledi. Çini işlemeciliğinden elde edilen ürünlerin kursiyerlerin bütçelerine katkı sağlaması için proje geliştireceklerini ifade eden Uyan, kursiyerlere başarılar diledi.

 

 

ÖĞRENCİLERLE SATRANÇ OYNADI

 

İlkokul öğrencilerine yönelik açılan birinci seviye satranç kursunu da ziyaret eden Uyan, öğrencilerle satranç oynadı. Uyan, satranç kursu sonrası etüt sınıfını da ziyaret etti. 7’den 70’e herkese yönelik Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde kurs bulunduğunu kaydeden Uyan “Gençlik Merkezi'mizde ev hanımlarına yönelik açılan sır altı çini uygulama kursumuz çok büyük ilgi görüyor. Çorlu ilçesinden bile kursumuza katılım var. Önümüzdeki günlerde çinilerimizin kursiyerlerimizin ekonomisine katkısını arttırmak amacıyla proje geliştireceğiz” dedi.

 

 

KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

 

Marmaraereğlisi’nin tarihini yansıtan eserlerin buradan ortaya çıkacağını kaydeden Uyan, “Gençlik Merkezimizde satranç kursumuz ve etüt sınıfımız da mevcut. Öğrencilerimiz hem eksikliklerini giderebiliyor, hem de satranç kursumuzla kendilerini geliştirebiliyorlar” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA