Kısa dönem erler yemin etti

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 370. Kısa Dönem Erler düzenlenen örenle yemin etti. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın da katıldığım törende Tekirdağ İl Jandar

GÜNDEM 13.04.2018 13:57:00 0
Kısa dönem erler yemin etti

Törende yemin eden erler adına J. Er Muhammed Ahmet Doğru bir konuşma yaptı. Ardından J. Er Olguncan Çakırdoğan tarafından “Ben Askerim” adlı şiir okundu. Vali Mehmet Ceylan tarafından eğitim ve spor alanında başarılı olan ve birliğe ilk katılan erlere ödül verildi.

 

 

“NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR”

 

Yemin töreninde konuşan Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, “Geçmişi şanla şerefle ve kahramanlıklarla bezenmiş Türk Bayrağının gölgesinde, Şehitlerimizin manevi huzurunda ve siz değerli konukların şahitliğinde icabında Vatan uğruna canlarını feda edeceklerine dair yemin ettiler. Bu anlamlı töreni teşriflerinizle bizleri mutlu ettiniz. Şahsım ve personelim adına hepinize saygılarımı sunuyorum. Onlarla ne kadar övünseniz azdır. Biliyorum ki sizle bugün, Asker anası, babası, asker eşi ve kardeşi olmanın haklı gurur ve heyecanı yaşıyorsunuz. Bin bir güçlükle yetiştirip bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınız, bu ocağa adım attıkları andan itibaren bizim evlatlarımız olmuşlardır” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ