Turnuvadan kupa ve madalya ile döndüler

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kick Boks takımı sporcuları başarıyla döndükleri turnuvanın ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

SPOR 13.04.2018 12:25:00 0
Turnuvadan kupa ve madalya ile döndüler

Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Veteranlar kategorilerinde 9 farklı dalda Antalya’da gerçekleştirilen 3. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Kick Boks Turnuvası'na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) sporcularımız turnuvadan kupa ve madalya ile döndü. Antalya'da Kick Boks Şampiyonası'nda başına aldığı darbenin ardından hastanede hayatını kaybeden kick boks sporcusu Alperen Atabay anısına düzenlenen 3. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Kick Boks Turnuvası'na katılan ÇBSK Kick Boks takımı sporcuları Furkan Semih Karabağ Büyük Erkek 67 kg K1'de, Enis Yunusoğlu ise 71 kg K1'de altın madalya kazanırken, Erdal Karataş Gençler Lowkick 57 kg'da gümüş madalya, Kutluhan Sormageç ise Büyük Erkek Lowkick 71 kg'da bronz madalya kazandı.

 

 

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Ziyarette konuşan Başkan Baysan, sporcuların gerçekleştirilen turnuva sonunda önemli başarılar elde ettiğini belirterek, “Çorlu birçok spor dalında önemli başarılara imza atıyor. Spor ve sporculara olan desteğimiz devam edecek” dedi. Başkan Baysan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yönetim kurulu Başkanı Hasan Eligül, antrenör Ahmet Yokuş ve sporcular Furkan Semih Karabağ, Enis Yunusoğlu, Erdal Karataş ve Kutluhan Sormageç'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ