Sokak Basketbolu Turnuvası'nda buluşacaklar

Edirne Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sokak basketbolu turnuvası düzenlenecek. Çocuklar tunuvada buluşacak.

SPOR 13.04.2018 12:16:00 0
Sokak Basketbolu Turnuvası

Turnuvada takımlar üçer kişiden oluşacak; 7-8-9 yaşlarında çocuklar kendi aralarında; 10-11-12-13 ve 14 yaş grubundaki çocuklar kendi aralarında takım kurabilecek. 28 takımla sınırlı olacak olan basketbol turnuvası 23 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’te Barış Parkı yanında (Gölet Mevkii’nde) yapılacak.

 

 

“HEYECANLARINA ORTAK OLMAK İSTİYORUZ”

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; tüm dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; çocukların heyecanına ortak olmak istediklerini ifade ederek “Egemenlik coşkusunu çocuklarımızla doyasıya paylaşmak istiyoruz. Hiç kuşkusuz ki; ilimle, bilimle ve sporla yetişen çocuklarımız geleceğimizin en büyük teminatı. Bir insanın vatanı çocukluğudur. Kentimizin geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için çocuklarımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Dilerim ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği bu gün; savaşların olmadığı; çocukların ölmediği günlerin başlangıcı olur” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU