'Ortak paydamız Çorlu'

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte, göreve yeni seçilen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu BaşkanÄ

GÜNDEM 12.04.2018 16:24:00 0

Ziyarette konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kendi işinde başarıya erişmiş kişilerin oda, dernek, siyaset gibi kurumlarda mutlaka yer almaları gerektiğini dile getirerek, Kendi işinde başarılı olmuş insanlar halka hizmet konusunda da başarılı olurlar. Sizler işlerinizde yakaladığınız başarıları buralarda da devam ettirirseniz kentimize değer katmış olursunuz. Burada göreve seçilmiş olan sizler ve bizler el ele verdikçe şehrimize de katkımız büyük olacaktır. Çorlu’ya yapılacak her olumlu olayda birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Ortak değerimiz Çorlumuz” dedi.

 

 

“ÇORLU BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ”

 

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Seçim sürecinden yeni çıktık. Göreve yeni başlamış bir ekibiz.  Dinamik, başarıya aç, çalışacak, hem personeli hem sizleri yoracak bir ekip var burada. Bundan sonraki süreçte sizlerin desteği bizler için çok önemli olacaktır. Yola çıkarken Çorlu birlikte çok daha güçlü dedik. Bunu söylerken sadece Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası değil, hükümeti, bürokratları, diğer kurum ve kuruluşların hepsinin birlikte çalışıp bir şeyler başarması gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

 

“ÇORLU VE BÖLGE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Yorucu bir seçim sürecinin ardından bu kutsal ve onurlu göreve seçildiklerini belirten Meclis Başkanı Erdim Noyan da “Hepimizin ortak paydası Çorlu’dur. Çorlu TSO’nun üyelerinin menfaatleri, sorunlarının giderilmesi esas olandır. Burada meydana gelebilecek bir aksama domino etkisi yaparak hem sanayicimizi hem de ticaretle uğraşan üyelerimizi sıkıntıya düşürebilir. Bizler sorunların çözümü ve onlara yeni fırsatlar oluşturabilmek için 4 yıllığına göreve geldik. Görev yapacağımız süre zarfında elimizden gelen tüm gayreti göstererek Çorlu ve bölge için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA