Akay'dan Hoş geldin bebek ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da bir süre önce çocuklarını kucaklarına alan Biryol ve Ersoy ailelerini evlerinde

GÜNDEM 11.04.2018 14:58:00 0
Akay

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Tayfun – Pelinsu Biryol çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Akay, çiftin dünyaya yeni gelen bebekleri Alya Biryol’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulundu. Biryol çiftine Hoş Geldin Bebek hediye paketini de veren Akay, Ersoy ailesini de ziyaret etti.

 

 

ŞEHİDİN ABİSİNE ZİYARET

 

Şehit Dinçer Ersoy’un baba evinde gerçekleşen ziyarette şehit Dinçer Ersoy’un abisi Devrim Ersoy ve eşi Gülay Ersoy’un dünyaya yeni gelen bebekleri Aselya Deren Ersoy’a uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunan Akay, aileye Hoş Geldin Bebek hediye paketini takdim etti. Ziyarette şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve şehit babası Mustafa Ersoy da yer aldı.

 

 

“YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Akay “Hoş Geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 5 bin 700 bebek ziyaret edildi” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ