ÇOSB'nin 16'ncı genel kurulu yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin (ÇOSB) 16'ncı Genel Kurulu, ÇOSB Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, ÇOSB Yönetim K

GÜNDEM 11.04.2018 14:34:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 16’ncı Genel Kurulu, ÇOSB Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel kurula ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

 

 

DİVANA TEMİROĞLU BAŞKANLIK ETTİ

 

Yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurul, Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Turgut Bıyıklı’nın gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divana Ahmet Temiroğlu başkanlık ederken, Divan Üyeliklerine de Yaşar Çalışkan ve Alp Karahasanoğlu seçildi.

 

 

16 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Genel Kurul’da 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Yönetimimize verdiğiniz destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Sanayici arkadaşlarımın yönetimimizi oy birliğiyle ibra etmesinden ve çalışmalarımızı övgü ile taçlandırmalarından ve şahsıma gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederim” dedi. Genel Kurul’da söz alan sanayiciler de ÇOSB Yönetim Kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederken bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN