40 öğrenci uygulamalı eğitim alıyor

 Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrenciler ile buluşma ve durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 11.04.2018 12:03:00 0
40 öğrenci uygulamalı eğitim alıyor

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 5 Şubat 2018 tarihi itibariyle başlatılan ve 16 hafta sürecek programın 9. haftasında Ziraat Fakültesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, Ziraat Fakültesi İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Koordinatörü Prof. Dr. Murat Taşan ve İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Akademik Danışmanı ve Öğretim Üyeleri katıldı. Toplantıda öğrencileri ile program hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

 

Öğrenciler İntörn Mühendislik Eğitimi Programında şu ana kadar edindikleri beceriler, tecrübeler ile gözlemlerini paylaşırken, İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Koordinatörlüğü ve Akademik Danışmanı ve Öğretim Üyeleri de öğrencilerin uygulamalı mühendislik eğitimi gördüğü firma ziyaretleri sırasında edinilen izlenimleri ve İşyeri Eğitim Danışmanlarından alınan bilgileri paylaştı.

 

 

40 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

 

Toplantıda İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrencilere 25 Mayıs’ta tamamlanacak program sonrası sunacakları sonuç raporları hakkında bilgiler de verildi. Üniversite-Sanayi işbirliğinin en güzel örneklerinden ve uygulamalı eğitiminde yeni bir model olan İntörn Mühendislik Eğitimi Programında Gıda Sektörünün 25 kurumsal ulusal ve uluslararası firmasında 40 öğrenci uygulamalı eğitim alıyor.

 

Haber / Ayşenur AYDIN