Veliköy Düğün Salonu vatandaşların hizmetine açıldı

Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan 610 ada 2 parseldeki 3 bin 750 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan 1700 metrekare kapalı alana sahip olan Veliköy Düğün Salonu ile Mahalle Evi vatandaşların hizmetine aÃ?

GÜNDEM 9.04.2018 19:06:00 0
Veliköy Düğün Salonu vatandaşların hizmetine açıldı

Düğün Salonu’nun 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım ve lavabolar bulunuyor. Salonumuz konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahneye sahip olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköylü hemşerilerimiz düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini Veliköy Düğün Salonu’nda rahatça ve ferah bir ortamda yapabilecek” dedi. Veliköy Mahalle Evi’nin de düğün salonunun içerisine taşındığını belirten Akay, “Kursiyerlerimiz artık daha geniş ve daha güzel fiziki ortamlarda el emeği göz nuru ürünlerini yapabilecekler. Veliköy Düğün Salonu ve Mahalle Evimiz tüm Çerkezköy halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

NİŞAN YÜZÜKLERİN İ AKAY TAKTI

 

Veliköy Düğün Salonu 7 Nisan Cumartesi günü itibari ile kapılarını vatandaşlara açarken, salondaki ilk etkinlik, MHP’li Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Sakallı’nın oğlu İbrahim Erman Sakallı ile Veliköy Mahallesi’nin tanına simalarından İrfan Kurt’un kızı Betül Kurt’un nişan merasimi oldu. Genç çiftin nişan yüzüklerini takan Başkan Akay, genç çifte mutluluklar diledi.

 

Haber / Ruşa ELMA