Emniyet Müdürü Sevgi'den Polis Haftası ziyareti

Türk Polis teşkilatının 173. Yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve ekibini ağırlayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Polisimiz 24 saat boyunca gece günd

GÜNDEM 9.04.2018 14:22:00 0
Emniyet Müdürü Sevgi

Türk Polis teşkilatının 173. Yıl dönümü dolayısıyla, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, beraberindekilerle birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

 

 

MANDALI’YI ZİYARET ETTİLER

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Polisimiz 24 saat boyunca gece gündüz, yağmur çamur demeden bizlerin emniyeti, huzuru ve güveni için güzel yarınlar için canlarını vermekten bir an bile çekinmezler. Her Polisimiz bizler için çok değerlidir. Bizleri ne tür tehlikelerden koruduklarını yalnızca onlar bilirler. Bizlerse evlerimizde huzurla güvenle otururuz” dedi.

 

 

173’ÜNCÜ YILINI KUTLADI

 

Kamu düzenini, vatandaşların canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan ve milletin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Mandalı “Polis haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Sevgi ve ekibinin nazik ziyaretlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ