17 sayı farkla yenildi

Edirne Belediyesi Edirnespor'un yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) 30'uncu hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı.

SPOR 9.04.2018 14:12:00 0
17 sayı farkla yenildi

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, ligin ilk yarısında deplasmanda 2 sayı farkla 78-76 yenildiği İzmit Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Gözde Sancar'ın baş hakem, Ahmet Bilal Öztürk'ün birinci yardımcı hakem ve Salih Arda Unul'un da ikinci yardımcı hakem olarak görev yaptığı maça fırtına gibi hızlı başlayan Edirne Belediyesi Edirnespor 3. dakikayı 9-2 önde geçerek ilk periyodu 19-15 önde kapattı.

 

 

DEVRE ARASINA ÖNDE GİRDİ

 

İkinci periyotta ortada giden maçta seyircinin de desteğini alan Edirne Belediyesi Edirnespor devre sonuna 40-35'lik bir skorla önde girdi. Üçüncü periyotta daha iyi olan İzmit takımı başa baş giden maçta eski oyuncusu Comngton'un etkili oyunu sonunda 51-58 üstünlüğü yakaladı. Son periyotta Edirne Belediyesi Edirnespor çabaları sonuç vermeyince rakip takımın etkili oyunu sonunda kazanan İzmit Belediyespor oldu: 60-77

 

 

EN SKORER İSİM

 

Karşılaşmanın en skorer ismi 22 sayı ile Edirne Belediyesi Edirnespor'dan Moly Elizabeht Schlemer olurken, daha önce Edirnespor formasını giyen Arhonda Jasmon Govington 20, Deniz Doğan da 21 sayı üretti. Edirne Belediyesi Edirnespor bu sonuçla 27 maçta 17'nci mağlubiyetini aldı.

 

Haber / Özge MERİÇ