Aydınlığın Ustaları izleyiciyle buluştu

Orhan Kurtuldu'nun rejisörlüğünü yaptığı "Aydınlığın Ustaları" isimli müzikli gösteri Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu. Oyunu Çorlu Belediye Başk

GÜNDEM 9.04.2018 11:04:00 0
Aydınlığın Ustaları izleyiciyle buluştu

Türkiye'de yaşanan toplumsal olaylara yer verilen oyunda toplumsal barışa değinilirken, dayanışmanın önemine vurgu yapıldı. Oyun sonunda sahneye çıkan Orhan Kurtuldu tüm seyircilere katılımları için teşekkür ederken Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

BÖLGENİN EN BÜYÜK MERKEZİ OLACAK

 

Sahnelenen oyundan etkilendiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da “Toplumsal olayların yansıtılması ve bunun şiirlerle birlikte sunulması çok anlamlı oldu. Her şey olabiliriz ancak bir sanatçı olmak öyle kolay bir şey değildir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir. Öncelikle bu oyunu bizler için sahneleyen başta Orhan Kurtuldu olmak üzere değerli oyuncularımıza ve onları yalnız bırakmayan siz değerli Çorlululara teşekkür ediyorum. Öte yandan çok yakın bir zamanda Trakya Gösteri ve Kongre Merkezimizin de tamamlanmasıyla birlikte daha modern ve bölgenin en büyük merkezine sahip olacağız” dedi. Başkan Baysan ayrıca gecenin anısına tüm oyuncular adına Orhan Kurtuldu'ya plaket ve oyunculara da çiçek takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ

.