Uğur Okulları'ndan anlamlı destek

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafından Raif Dinçkök Ortaokulu yararına Beyaz Konak Restaurant'ta kahvaltı programı düzenlendi.

GÜNDEM 7.04.2018 17:19:00 0
Uğur Okulları

Kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, CHP Çerkezköy kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Sevilay Ayan, Lise Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan, Lise Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Hale Gayretli, Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Asiye Özer ile öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

"ÇOCUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Kahvaltıda konuşan Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, “Bizler Bahçeşehir Milli Eğitim Kurumları olarak, Çerkezköy Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet gösteriyoruz ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek bu ülkenin geleceği için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, Ortaokul Müdürümüz Tuğba Zenginal’a, velilerimize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Okul Yönetimi adına Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Okul Aile Birliği Başkan ve Başkan Yardımcılarına plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Raif Dinçkök Ortaokulu yararına katılımcılara şal satıldı.

 

 Haber / Özge MERİÇ