Tekirdağ TSO Başkanlığına Günay seçildi

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda meslek komite başkanlığı, meclis başkanlığı, meclis başkan yardımcılığı, meclis kâtip üye, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, dis

GÜNDEM 7.04.2018 17:17:00 0
Tekirdağ TSO Başkanlığına Günay seçildi

Yapılan seçimler sonucunda Meclis Başkanlığına Hakan Şık, Yönetim Kurulu Başkanlığına Cengiz Günay seçildi. 2013 yılının mayıs ayında yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Cengiz Günay, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan Tekirdağ TSO Organ Seçimlerine tek aday olarak seçime girerek,  3. döneminde de güven tazelemiş oldu. Seçimin ardından konuşan Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık, “Bu mecliste alacağımız kararlar inşallah Tekirdağ için Tekirdağ’ımızın iş insanları için hayırlara vesile olur. Temennim bu mecliste aldığımız kararları tartışarak, fikir beyan ederek hep birlikte görüşerek alacağımız kararlar olsun” dedi. Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay da “Üyelerimizin teveccühü ile bugünleri gördük, yola çıktığımız ekip arkadaşlarımıza baktığımız zaman her biri kendi sektöründe kendini kanıtlamış, ticari ve sosyal hayatında başarılı olmuş olan kişileri bir araya getirmeye gayret gösterdik. Esasında odamıza kayıtlı tüm üyelerimiz böylesine anlamlı görevleri layıkı ile yerine getirebilecek kişilerden oluşmaktadır. Hepinizin çalışma dönemi içinde bugün itibari ile müthiş emekleriniz oldu, bu kapsamda ben bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Tekirdağ TSO olarak, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ve odaya kayıtlı üyelerle büyük bir aile olduklarını kaydeden Günay “Oda olarak yürüttüğümüz, hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerimizde Tekirdağ’ın ekonomik ve sosyal hayatını daha nasıl zenginleştiririz, şehrimize, bölgemize ve ülkemize nasıl katkıda bulunabiliriz gibi sorulara cevaplar bularak bunun için mücadelemizi verdik ve veriyoruz. Yeni dönemde de Tekirdağ TSO, şehrimizin gelişimi için emek ve mesai harcamaya devam edecektir. Tekirdağ TSO Yöneticileri olarak yerel ve merkezi yönetimlerle, kamu kurum ve kuruluşları ile, STK’larla her zaman uyum içerisinde olmayı kendimize şiar edindik, çünkü bir şehrin markalaşmasının ve zenginleşmesinin birliktelikten doğan güç ile olduğuna inandık” dedi.

 

 

“DESTEKLİYORUZ”

 

TOBB’un 2018 yılı Mayıs ayı genel kurulunda, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden aday olmasını önerdiklerini belirten Günay “Ben ve Tekirdağ TSO TOBB genel kurul delegeleri olarak destekliyoruz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA