Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik 'Şehit, Vatan ve Bayrak' temasıyla ödüllü resi

GÜNDEM 6.04.2018 20:35:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek

Resim yarışmaya Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerinin katılabileceğini kaydeden yetkililer “Resimlerin 18 Mayıs’a kadar okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Okul müdürlüklerine teslim edilen eserler, 21 Mayıs tarihine kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edilecek. Resim yarışmasında ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek” dedi.

 

 

500 KELİMEYİ GEÇMEYECEK

 

 “Şehit, Vatan ve Bayrak” temalı düzenlenecek olan kompozisyon yarışmasına da, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı lise öğrencilerinin katılacağını dile getiren yetkililer “Yazılan kompozisyon 500 kelimeyi geçmeyecek. Kompozisyonlar 18 Mayıs tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim edilecek. Okul müdürlüklerine teslim edilen eserler de 21 Mayıs’a kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecek. Kompozisyon yarışmasında da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ