Meclis komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Nisan ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumu saat 15:00'da Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı. Toplantıda komisyon raporları görüÅ

GÜNDEM 6.04.2018 17:38:00 0
Meclis komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu saat 15:00’da Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı.

 

 

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Toplantıda komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerde bulunan 4 adet Belediye hissesinin satışına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edilirken, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Çerkezköy’de düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 7. Satranç Turnuvası’na katılacak hakemlerin ücretlerinin ve derece yapacak sporculara verilecek ödüllerin Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanması talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu da oybirliği ile kabul edildi.

 

 

MASRAFLARI BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

 

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Polonya’da yapılacak olan Avrupa Okullar Arası Satranç Turnuvası’na katılacak olan sporcular ile antrenörün masrafı olarak belirlenen 10 bin TL ve Yunanistan’da yapılacak olan Karate Şampiyonası’na katılacak olan antrenör ve sporcuların 2 bin 500 TL’lik ulaşım ve konaklama masrafının belediye tarafından karşılanması talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

 

BÜYÜKŞEHİR ISLAH EDECEK

 

İstasyon Mahallesi’nde yer alan 77 ada 16 parsel ve 94 ada 55 nolu parsellerin (Eski çöp döküm sahası) ıslahının yapılabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 25 yıllığına tahsis edilmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu raporu oybirliği ile kabul edilirken, Fevzipaşa Mahallesi 1450 ada 1 parselde bulunan trafo ve park alanının Kentpark Projesi’ne dahil edilmek üzere 25 yıllığına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ücretsiz tahsisine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu da oybirliği ile karara bağlandı. Toplantının son gündem maddesinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 359 ada 2 parselde okul yapılabilmesi için rızai taksim talebi de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Ayenur AYDIN