Edirne Belediyesi Güreş Takımı ikinci oldu

Edirne Belediyesi Güreş Takımı; Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde takım halinde ikincilik elde etti.

SPOR 6.04.2018 12:55:00 0
Edirne Belediyesi Güreş Takımı ikinci oldu

Edirne'de düzenlenen Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde; Edirne Belediyesi Güreş takımı ikincilik elde etti. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Aliço Pehlivanlık Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen seçmelerde Edirne Belediyesi Güreş Takımı'ndan; Metin Yıldızlaşı (52 kg) birincilik madalyasını göğüslerken, 2.’lik kürsüsünü Caner Yaykın (48 kg) ve Arda Batı (44 kg) paylaştı. Doğuş Bunarbaş (62) ise 3.’lük kürsüsünün sahibi oldu.

 

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Minikler Kategorisi Minder Güreşi  Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde takım halinde ikincilik elde ettiklerini belirten Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik “Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde Edirne Belediyesi Güreş Takımı olarak 2.'lik kürsüsünün sahibi olduk.  Bizim bu başarıyı elde etmemizde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bizim bu başarımızda en büyük destek Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ındır. Başkanımıza bize olan desteği ve güveni için teşekkür ediyoruz. Biz de Edirne Belediyesi Güreş Takımı olarak hem Edirne'nin hem de belediyemizin adını daha fazla duyurmak için büyük bir istek ve azimle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU