2'nci Amatör'de geri sayım başladı

8 Nisan Pazar günü başlayacak 2'nci Amatör Küme'de mücadele edecek Süloğlu ilçesinin tek spor kulübü olan Süloğlu GK Spor, hazırlık maçında Vaysal Spor'u 7-2 yendi.

GÜNDEM 5.04.2018 15:06:00 0
2

Edirne bölgesi 2 Amatör Küme'de 2017 - 2018 Futbol Sezonu hafta sonu start alacak. A Grubu'nda 5, B Grubu'nda 4 takımın mücadele edeceği ligde ilk hafta her iki grupta 2 olmak üzere 4 karşılaşma oynanacak.

 

 

9 TAKIM MÜCADELE EDECEK

 

Edirne bölgesi 2 Amatör Küme'de A Grubu'nda Süloğluspor, Sarayspor, Aslıhanspor, Köprücespor ve Mega Genç Spor, B Grubu'nda ise Enezspor, Özel İdarespor, Karakasımspor ve Enderspor takımları bulunuyor.

 

 

İLK HAFTA BAY GEÇECEK

 

2'nci Amatör Küme A Grubunda 8 Nisan Pazar günü Süloğlu sahasında saat 14:00’da oynanacak olan karşılaşmada Süloğlu, Köprüce’yi konuk edecek. Saat 14:00’da Havsa sahasında oynanacak olan karşılaşmada da Aslıhan - Saray karşı karşıya gelecek. İlk hafta Mega Gençspor ise bay geçecek. B Grubunda da saat 15:00’da Enez Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Enezspor- Ender karşı karşıya gelecek. Aynı saatte İbrahim Acar sahasında oynanacak olan karşılaşmada da Özel İdare - Karakasım karşı karşıya gelecek.

 

 

SÜLOĞLU İDDİALI BAŞLADI

 

2'nci Amatör Küme A Grubu'nda mücadele edecek  olan Süloğlu GK Spor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan hazırlık maçında rakibi Vaysal Spor'u 7-2 yendi. Daha önceki yıllarda önemli karşılaşmalarda yer alan ve sonrasında bazı ekonomik sebepler sonrası pasif olan Süloğlu Spor geçtiğimiz aylarda Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ın destekleriyle yeniden kuruldu. Göksel Tokmak'ın öncülüğünde kulübün yeni yönetimi belirlenirken, ilçenin ve Edirne'nin gençlerinden Süloğlu GK Spor oluşturuldu.

 

 

“BÖLGEMİZDE ADIMIZI DUYURACAĞIZ”

 

Süloğlu GK Spor Kulübü Başkanı Göksel Tokmak “Biz uzun bir zamandır spor kulübümüz için mücadele ediyoruz. Hem gençlerimizi bir araya toplamaya hem de ilçemizin ismini tüm Edirne'de duyurmak istiyoruz. Hedefimiz 8 hafta sonrası bir üst lige çıkmak” dedi. Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran da “Biz her zaman gençlerimizin yanındayız. İlçemizde daha önce de desteklerimizle güreş takımımızı kurduk, tüm Balkanlar'a ve Türkiye'ye ilçemizin adını duyurduk. Şimdide Süloğlu GK Spor ile önce Edirne'de sonra da bölgemizde adımızı duyuracağız” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN