Rotterdam Maratonu'nda 10 kilometrede koşacak

8 Nisan'da Hollanda'nın Roterdam şehrinde gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük maratonlarından biri olan Rotterdam Maratonu'nda 10 kilometrede koşacak olan Hasan Tek, Keşan Kaymakamı Nuri Özd

SPOR 5.04.2018 14:21:00 0
Rotterdam Maratonu

Aslen Kırklareli’nin Vize ilçesinden olan ve Hollanda’da yaşayan Kraliyet Şövalyesi Nişanı Sahibi ve Hollanda’da En İyi Kalpli İnsan seçilen, evini son 3 yıldan bu yana Çanakkale ve Atatürk Müzesi’ne çeviren Bülent Türker, Hasan Tek’e maratona katılması için sponsor oldu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Hasan Tek, Keşan Kaymakamı Nuri Özder ile görüşerek Hollanda’da yapılacak olan yarışla ilgili bilgi verdi. Kaymakam Özder de, Hasan Tek’e Hollanda’daki Rotterdam Maratonu’nda başarılar diledi. Hasan Tek daha sonra Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ve Hollanda’ya birlikte gideceği Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile birlikte Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

 

Özcan, Tek’e Hollanda da başarılar dileyerek “Hasan’ın orada Keşan, Edirne ve Türkiye’yi başarı ile temsil edeceğine inanıyorum.” dedi.  Tek de kendisine güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağını belirterek “Hollanda da elimden geleni yapacağım ve şampiyonluğa kavuşmayı hedefliyorum.  Bana destek olan Bülent Türker, Akif İnan ve birlikte Hollanda yolculuğu yapacağımız Erdoğan Demir’e de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA