Başbuğ Türkeş için mevlid okutuldu

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, partinin Merhum Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'i dualarla andı. Merhum Türkeş için akşam Merkez Osmanlı Camii'nde Mevlid-i

GÜNDEM 5.04.2018 11:41:00 0
Başbuğ Türkeş için mevlid okutuldu

MHP’nin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, ölümünün 21’inci yıldönümünde Çerkezköy’de dualarla anıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin efsanevi lideri ve Türk siyasetinin unutulmaz şahsiyeti Alparslan Türkeş için Mevlid-i Şerif okuttu.

 

 

 

DUALARLA ANILDI

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından yatsı namazı öncesinde Osmanlı Camii'nde okutulan mevlid-i şerife MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu ve çok sayıda partili katıldı. 21 yıl önce hayatını kaybeden Başbuğ Alparslan Türkeş için okutulan mevlid-i şerifin ardından cemaate lokum dağıtıldı.

 

 

 

“FİKİRLERİ HER ZAMAN YAŞAYACAK”

 

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş’in fikirlerini ve mücadelesini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade ederek “21 yıl önce bugün aramızdan ayrılan Türk dünyasının son başbuğu, başbuğumuz Alparslan Türkeş’i Osmanlı Camii’nde Mevlid-i Şerif okutarak andık. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Bedenen aramızdan ayrılsa da, fikirlerin canımız bedenimizde durduğu sürece yaşayacaktır. Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU