'41' vaat, '0' icraat

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın heykelinin önünde yaptığı açıklamada "2014 yılında seçim kitapçığında 41 proje y

GÜNDEM 4.04.2018 20:45:00 0

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, saat 18:00’da Bülent Ecevit Parkı’nda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın anıtının önünde basın açıklaması yaptı.

 

 

HEYKELİNİ DİKME CÜRETİNDE BULUNDU

 

İrfan Mandalı’nın 14 yıldır belediyeyi yönettiğini, fakat bu dönemdE tek icraatının kendi heykelini dikmek olduğunu savunan Bezgin “Bu heykel buraya yaklaşık 3 veya 4 ay önce dikildi. Biz de başkanın hatasını anlayıp kaldırmasını bekledik ama olmadı. Belediye başkanı 4’üncü yılını doldurdu. Bu yıl içerisindeki en büyük icraatını Kapaklı halkı ile paylaşmak istedik. Adam utanmadan sıkılmadan sanki Kapaklı’ya büyük hizmetler yapmış olacak ki kendi heykelini dikme cüretinde bulunuyor” dedi.

 

 

“KAPAKLI’YA HEYKEL DEĞİL HİZMET GEREKİR”

 

Mandalı’nın Kapaklı’da 14 yıldır hiçbir hizmetinin olmadığını savunan Bezgin “Sayın başkan Kapaklı’ya heykel değil hizmet gerekir. Ve bu işin en tuhaf durumunu örneklerle anlatmak istiyorum. Reisimiz cumhurbaşkanımız  mazlumların umudu olan dünya lideri belediye başkanlığı döneminde dağları deldi, İstanbul’a su getirdi. Saymakla bitiremeyeceğimiz ve hayal edilemeyenleri bu ülkede yaptı. Ama yapmadığı tek şey kendi heykelini dikmek oldu. Ankara’da çeyrek asır 24 yıl belediye başkanlığı yapan Melih Gökçek’in Ankara’da yaptığı hizmetleri tüm ülkemiz ve dünya gördü. Onun da yapmadığı tek şey kendi heykelini dikmek oldu. Eskişehir Belediye Başkanı Bezgin Büyükerşen ve Adana Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yaptığı hizmetler de ortada. Onlar da kendi heykellerini dikmedi” dedi.

 

 

SİYAH ÇELENK SUNDULAR

 

İrfan Mandalı’nın 2014 yılında aday olduğu dönemde hazırlattığı ve hayata geçireceği 41 proje vaadinde bulunduğu seçim kitapçığını da basın mensuplarına gösteren Salih Bezgin, “41 proje vaadinde bulundu. Ama orada sıfır proje var. Biz de 41 proje vaadine karşılık sıfır hizmete dikkat çekmek için siyah bir çelenk hazırladık” dedi. Partililerle birlikte siyah çelengi İrfan Mandalı’nın heykeline sunan Bezgin “Kapaklıya belediye başkanlığı yaptığını zanneden şahıs Kapaklı’ya yakışmıyorsun. Kapaklı’yı hak etmiyorsun. Senden bu yanlıştan en kısa zamanda dönüp kendi heykelini buradan kaldırmanı bekliyoruz” dedi.  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU